sam-medical

SAM CHEST SEAL Combo – obliž za pnevmotoraks (2 kom. – z ventilom in brez)

SAM CHEST SEAL Combo – komplet dveh obližev za pnevmotoraks primeren za oskrbo vhodni in izhodnih strelnih ran na prsnem košu. Komplet vsebuje: obliž za pnevmotoraks vgrajenim enosmernim ventilom ter obliž za pnevmotoraks brez vgrajenega ventila. Obliža odlikuje izjemno močna lepljivost. Namenjena sta uporabi v najtežjih terenskih okoliščinah (vročini, vlagi, mrazu).

Izdelek je na voljo v spletni trgovini!

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE:

Browse Wishlist
Description

Ključne značilnosti SAM CHEST obliža za pnevmotoraks vključujejo močno lepilo in prilagodljivo konstrukcijo, ki se lahko prilagaja ukrivljenim delom telesa.
Lastnosti lepila so preizkušene v različnih okolij, vključno z oprijemom na lase, znoj, kri, v prisotnosti peska, potopitvijo v vodo in med daljšo obrabo. Obliž se oprijema tudi pri močni vročini in mrazu.

Različica SAM CHEST Combo je komplet dveh obližev eden z vgrajenim ventilom in eden brez. Komplet je hkratno oskrbo izhodnih in vhodnih strelnih ran na področju prsnega koša.

Obliž z enosmernim ventilom  zagotavlja pretok zraka iz prsne votline z nizkim uporom, hkrati pa preprečuje vdor.  Ventil je zasnovan tudi za notranje preprečevanje blokade. Oblika kupole ventila je zasnovana tako, da predmeti kot so odeja, oblačila ne ovirajo pretoka zraka skozi zračne kanale.

Obliž SAM® Chest Seal  je optimiziran za nočni vid. Embalažo in tesnilo na prsih si je mogoče ogledati v temi z uporabo naprave za nočni vid. To omogoča lažjo namestitev v vseh svetlobnih pogojih.

Tehnične specifikacije
– Mere obliža: 23cm x 19cm
– Mere embalaže: 16cm x 25cm x 2cm
– Teža embalaže: 71g
– Vsebina: 2 kom

Lastnosti:
-Brez lateksa
-Prosojen
-Dvojni jezički za lažje nameščanje in odstranjevanje obliža
-Vakumsko pakirano
-Deluje v izredni vročini ali mrazu
-Vidno skozi naprave za nočni vid
-Elastična obliža omogoča prilagajanje ukrivljenim površinam telesa
-Enosmerni ventil zagotavlja pretok zraka z nizko upornostjo iz prsne votline
-Ventil je zasnovan za preprečevanje notranje blokade
-Ventil je zasnovan za preprečevanje blokade zaradi zunanjih predmetov, kot so odeja, obleka…

VIDEO:

KATALOGI:

AM-CHEST-SEALS-Valved-2.0-katalog
SAM-CHEST-SEALS-Combo-katalog-naslovnica

GALERIJA SLIK: