hh

H VENT CHEST SEAL – obliž za pnevmotoraks z ventilom

H VENT CHEST SEAL – obliž za pnevmotoraks z enosmernim ventilom z vgrajenimi šestimi kanali. Obliž je dobro lepljiv. Na voljo enojno ali dvojno pakiranje.

Izdelek je na voljo v spletni trgovini!

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE:

Description

H VENT CHEST SEAL – obliž za pnevmotoraks je hidrogelsko tesnilo za prsni koš, ki je kompaktno in nizko profilno. Njegov sistem H*VENT je zasnovan za lajšanje tlaka v odprti rani prsnega koša, ki ga povzroča zrak v plevralni votlini (pnevmotoraks) ali telesna tekočina (hemotoraks). Edinstvena zasnova omogoča odtekanje tekočin v več smereh, kar omogoča prevoz bolnika v različnih položajih. Ta inovativni sistem vključuje 6 posameznih prezračevalnih odprtin, kar pomeni, da tudi če se nekatere zablokirajo, bo ventil še vedno funkcionalen. Membrana v obliki kupole zagotavlja popolno tesnjenje okoli rane. To omogoča enostavno vizualno spremljanje – kupola se dvigne, če zrak ali tekočina zapuščata in ko je tesnilo na svojem mestu ko se tekočine ali zrak vsesavajo v rano.

Lastnosti:
– Edinstven večsmerni ventil. To omogoča, da tekočine “odtekajo proti gravitaciji”. To je pomembno, ker lahko ponesrečenec med prevoz leži na boku.
– Šest-smerni ventil je varovalo za brezhibno delovanje. Tudi če se pet ventilnih kanalov zamaši je obliž še vedno polno funkcionalen.
– Edinstvena kupolasta zasnova obliža ustvarja popolno tesnilo okoli območja rane, kar zmanjšuje tveganje, da bi zrak ali tekočina našli druge izhodne poti.
– Velike odprtine za odzračevanje in prosojen material obliža na H VENT obližu omogočata dober vizualni nadzor rane.
– Obliž je zaradi nizkega profila prezračevalnega ventila in enostavnost zlaganje zelo primeren kot del prve pomoči.

VIDEO:

GALERIJA SLIK: